Vi är experter på Dränering & Isolering

Göteborg Dränering är en del av Lorné Mark & Fastighetsservice AB tillsammans med Lorné Tak & Fasadtvätt AB och Lorné Måleri .Vår specialisering ligger inom fuktsäkring, inklusive dränering och isolering. Du kan läsa mer om våra dräneringstjänster här.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria offertförfrågningar, och våra priser är alltid fasta. Dessutom erbjuder vi 10 års garanti på våra arbeten för att ge våra kunder trygghet och förtroende.

Om Lorné Dränering:

Vi är ett företag, Lorné Mark & Fastighetsservice AB, som betjänar både privatpersoner, företag och försäkringsbolag. Vårt team består av cirka 15 medarbetare med lång erfarenhet inom sina respektive områden. Vårt verksamhetsområde täcker Västra Götaland med huvudkontor i Göteborg.

Vår målsättning är att utföra varje uppdrag med ansvar och noggrannhet samt att tillgodose varje kunds individuella behov. Oavsett om det handlar om att byta en glödlampa eller göra en takomläggning strävar vi efter att ha en öppen dialog med våra kunder för att skapa trygghet och erbjuda en serviceinriktad upplevelse där kunden alltid kan komma med frågor och funderingar.

Med vår breda kompetens kan vi erbjuda våra kunder olika entreprenadtjänster inom fastigheter, inklusive löpande underhåll och service. Vid behov samarbetar vi även med underentreprenörer som arbetar enligt samma höga standarder för kvalitet och service som vi eftersträvar.

Vi:

 • Har entreprenadskadeförsäkring
 • Erbjuder alltid garanti på våra utförda arbeten.
 • Har utmärkta referenser.
 • Utför över 100 dräneringsprojekt varje år.
 • Har hög omsättning och kreditvärdighet.
 • Har funnits länge vilket ger trygghet för garantier 
Lorné Dränering & Isolering i Göteborg

100%

“Professionella och punktliga. Vi är otroligt tacksamma för er hjälp”

 • Dränering

  Varje år utför vi över 100 dräneringar åt våra kunder. Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda högkvalitativa dräneringslösningar som effektivt skyddar ditt hus mot fukt och vattenskador.

 • Tomtplanering

  Utöver dränering och isolering kan vi också hjälpa dig med tomtplanering, inklusive återställningsarbeten, murar och stenläggning, asfaltering av uppfarter och vägar samt anläggning av gräsmattor

 • Filma rören

  Har du gamla rör i dränering och dagvattensystem och inte vet om dom fungerar korrekt? Vi kan utföra en besiktning med fiberoptik-kamera och få aktuell status konstaterad direkt!

 • Bostadsrättsföreningar

  Vi erbjuder en omfattande rad tjänster för att förbättra och underhålla gemensamma ytor för bostadsrättsföreningar

Senaste nytt

Utvalda projekt & nyheter