Vet du om din befintliga dränering fungerar?

Upptäck fuktskador i tid och skydda ditt hem med en avancerad fiberoptik-kamerabesiktning av ditt dräneringssystem från Lorné Mark & Fastighetsservice AB! Vi utför besök i Göteborg med omnejd.

Ditt hem är en investering som förtjänar det bästa skyddet.

När det gäller fuktskador är tidig upptäckt nyckeln till att undvika kostsamma reparationer och bevara din fastighets värde. Med hjälp av vår avancerade fiberoptik-kamera och vår expertis kan vi utföra en noggrann besiktning av ditt nuvarande dräneringssystem och identifiera eventuella fel eller skador som kan leda till fuktskador.

Att upptäcka fuktskador i tid är av yttersta vikt.

Fukt kan tränga in i byggnadens fundament och väggar och orsaka allvarliga problem som mögel- och mögelbildning. Detta kan inte bara påverka din hälsa negativt utan också skada byggnadens struktur och medföra betydande reparationer. Genom att låta Lorné Mark & Fastighetsservice AB besiktiga ditt dräneringssystem med vår fiberoptik-kamera kan vi identifiera potentiella hot och hjälpa dig att agera i förebyggande syfte.

Vår fiberoptik-kamera är en state-of-the-art teknologi som ger oss möjlighet att visualisera varje centimeter av ditt dräneringssystem. Med högupplösta bilder och videor kan vi noggrant undersöka rören, avloppen och anslutningarna för att upptäcka eventuella fel eller skador. Detta gör det möjligt för oss att agera snabbt och vidta åtgärder innan problemen eskalerar och orsakar mer omfattande skador.

Vi kan dränering

När du väljer Lorné Mark & Fastighetsservice AB för din dräneringsbesiktning får du fördelarna med vårt erfarna team av specialister. Våra tekniker är välutbildade och har omfattande kunskap inom området. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att inget fel eller skada lämnas oupptäckt. Vårt mål är att ge dig trygghet och förtroende genom att skydda ditt hem på bästa möjliga sätt.

När det gäller fuktskador är tid av yttersta vikt. Ju tidigare du upptäcker eventuella fel eller skador i ditt dräneringssystem, desto bättre. Låt inte fuktskador bli en dyr mardröm för dig och din fastighet. Med vår fiberoptik-kamerabesiktning kan du vara säker på att vi tar hand om ditt dräneringssystem på bästa möjliga sätt.

Kontakta Lorné Mark & Fastighetsservice AB idag för att boka en fiberoptik-kamerabesiktning av ditt dräneringssystem. Med vår hjälp kan du säkerställa att ditt hem är skyddat mot fuktskador och att du kan njuta av lugn och ro i många år framöver.

Vi:

 • Har entreprenadskadeförsäkring
 • Erbjuder alltid garanti på våra utförda arbeten.
 • Har utmärkta referenser.
 • Utför över 100 dräneringsprojekt varje år.
 • Har hög omsättning och kreditvärdighet.
 • Har funnits länge vilket ger trygghet för garantier
Dräneringsrör när vi inspekterar fuktskador

100%

“Trevliga människor, andra gången jag anställer dom för att utföra fuktsäkring av vår fastighet. Tack”

 • Dränering

  Varje år utför vi över 100 dräneringar åt våra kunder. Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda högkvalitativa dräneringslösningar som effektivt skyddar ditt hus mot fukt och vattenskador.

 • Tomtplanering

  Utöver dränering och isolering kan vi också hjälpa dig med tomtplanering, inklusive återställningsarbeten, murar och stenläggning, asfaltering av uppfarter och vägar samt anläggning av gräsmattor

 • Filma rören

  Har du gamla rör i dränering och dagvattensystem och inte vet om dom fungerar korrekt? Vi kan utföra en besiktning med fiberoptik-kamera och få aktuell status konstaterad direkt!

 • Bostadsrättsföreningar

  Vi erbjuder en omfattande rad tjänster för att förbättra och underhålla gemensamma ytor för bostadsrättsföreningar

Senaste nytt

Utvalda projekt & nyheter