Saker våra kunder oftast undrar

Vi finns här för er

Ibland så undrar man vissa saker men vill inte riktigt fråga. Då kan det vara skönt om någon sammanställt de vanligaste frågorna med svaren. Funderar ni fortfarande? Vi är aldrig längre än ett samtal eller mail bort.

  • Alltid punktliga
  • Läcker huset? Ring oss
  • Vi lämnar alltid garanti

Det är inte rekommenderat att utföra dränering på egen hand. Det finns flera skäl till detta. För det första krävs det speciella kunskaper om både utförande och planering av dränering, samt isolering och kapillärkrafter. Det är viktigt att ha en korrekt bedömning av markförhållanden och andra faktorer som påverkar dräneringens effektivitet och hållbarhet.

Att anlita professionella experter inom dränering garanterar att arbetet utförs på rätt sätt och att man undviker potentiella problem och skador på fastigheten. Dräneringsföretag har erfarenheten och kompetensen att hantera olika typer av fastigheter och kan skapa skräddarsydda lösningar baserat på specifika behov.

Genom att överlåta dräneringsarbetet till professionella kan man vara trygg i att arbetet utförs med rätt tekniker, material och metoder för att säkerställa optimal prestanda och långvariga resultat. Det är alltid bäst att kontakta kvalificerade experter inom dränering för att få det bästa utfallet och undvika eventuella problem som kan uppstå vid egenutförd dränering.

I Göteborg är det möjligt att utföra dränering året runt. Det är dock fördelaktigt att undvika perioder med mycket blöt mark, eftersom det kan medföra större skador på gräsmattor och liknande ytor. Vi rekommenderar att välja tidpunkter då marken är något torrare för att minimera eventuella påverkningar på befintliga ytor. Vår erfarna personal kan hjälpa dig att planera dräneringsarbetet på bästa möjliga sätt med hänsyn till markförhållandena.

Lorné Mark & Fastighetsservice AB är stolta över att inneha Entreprenadskadeförsäkring genom Trygg Hansa. Det innebär att vi är försäkrade och att våra kunder kan känna sig trygga i att eventuella skador som kan uppstå i samband med utfört arbete täcks av försäkringen.

Vår försäkring ger en extra säkerhet och skydd för både oss som företag och våra kunder. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete med högsta kvalitet och noggrannhet för att undvika eventuella skador eller problem. Men om olyckan skulle vara framme, kan våra kunder vara trygga i att vi har en omfattande försäkring som täcker sådana händelser.

Vi värdesätter våra kunders förtroende och arbetar ständigt för att upprätthålla vår goda rykte och professionella standarder. Genom att ha en Entreprenadskadeförsäkring visar vi vårt engagemang för att leverera säkerhet och kvalitet i alla våra projekt.

En dränering från Lorné Mark & Fastighetsservice AB är utformad för att hålla i ca 40 år. Vi utför dräneringen på ett speciellt och noggrant beräknat sätt, med användning av rätt material som är specifikt avsedda för dränering. Du kan lita på att vår expertis och erfarenhet säkerställer en hållbar och effektiv dräneringslösning för din fastighet.

Det är viktigt att undersöka och granska dräneringen om den är äldre än 30 år. Andra tecken på att dräneringen kan behöva ses över inkluderar lukt i källaren, fuktgenomslag på väggarna, fuktighet på golvytor och mögelpåväxt. Om du upplever något av dessa kännetecken är det rekommenderat att agera snabbt och få dräneringen kontrollerad och eventuellt åtgärdad för att undvika vidare skador och problem. Vårt erfarna team kan hjälpa dig att utvärdera och åtgärda eventuella problem med dräneringssystemet för att säkerställa en torr och trygg inomhusmiljö.

När du väljer Lorné Mark & Fastighetsservice AB för din dräneringslösning kan du vara säker på att vi står bakom vårt arbete. Vi är stolta över att erbjuda en 10-årig garanti på all utförd dränering.

Denna garanti ger dig trygghet och förtroende för att vi levererar en hållbar och högkvalitativ dräneringslösning. Vi strävar alltid efter att använda beprövade metoder, rätt material och expertkunskap för att säkerställa att dräneringen är effektiv och långvarig.

Om det skulle uppstå några problem eller fel i samband med vår utförda dränering inom garantiperioden, kommer vi att åtgärda dem utan extra kostnad för dig. Vår garanti är ett uttryck för vår förtroende för vårt arbete och vår strävan att leverera nöjda kunder.

Vi värdesätter det förtroende som våra kunder ger oss och arbetar hårt för att säkerställa att varje dräneringsprojekt uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med vår 10-åriga garanti kan du vara trygg med att vi tar ansvar för vårt arbete och att vi finns där för dig även efter att dräneringsarbetet är klart.

Vad händer hos Göteborg dränering

Utvalda projekt & nyheter